Over ons

Ons Team

Matthias Krankemann

Matthias is ons allround talent van het Poetslokaal. Naast zijn functie als praktijkmanager is hij ook preventie- en tandartsassistent. Met Matthias in de praktijk is het altijd een feestje!  

Cindy Hoek

Cindy is al 20 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Ze is ooit begonnen als gediplomeerd tandartsassistente. In 2015 studeerde ze af in Mondzorgkunde aan de ACTA. Als mondhygiënist werkt ze het liefst met jeugdigen en bijzondere doelgroepen.

Fatima Begic

Na Pedagogiek studeerde Fatima Mondzorgkunde aan de ACTA. Door deze combinatie van opleidingen werkt ze graag met kinderen en bijzondere doelgroepen. Inmiddels heeft ze al tien jaar ervaring als gediplomeerd mondhygiënist. Dat ze nieuwsgierig is en nooit uitgeleerd, blijkt wel uit haar avondstudie Psychologie.

Panteha Jadidi

Panteha is onze nieuwste aanwinst van het Poetslokaal. Ze is in 2009 afgestudeerd als mondhygiënist en heeft veel ervaring in de algemene praktijk. Na haar vakverdiepende stage bij jeugdtandverzorging wist Panteha het zeker! Deze afwisseling geeft haar veel energie!

Taakdelegatie

Taakdelegatie wordt veel gebruikt in de mondzorg. Dit betekent dat wettelijk voorbehouden handelingen kunnen worden uitgevoerd door niet zelfstandig-bevoegden. Ook bij het Poetslokaal wordt gebruik gemaakt van taakdelegatie. Concreet houdt dit in dat onze preventie-assistenten werken in opdracht van de mondhygiënist(en). Hiervoor is een taakdelegatie-formulier opgesteld waarin het niveau van de preventie-assistent en de voorbehouden handelingen staan beschreven. Jaarlijks wordt dit formulier geactualiseerd.

De preventie-assistenten werkzaam bij het Poetslokaal zijn bekwaam bevonden door de mondhygiënist(en) en krijgen voorafgaand aan de behandeling toestemming de voorbehouden handelingen uit te voeren. Vooraf wordt je hierover geïnformeerd en de toestemming wordt geregistreerd in het dossier. Naam en functie van de zorgverleners van het Poetslokaal zijn altijd zichtbaar op de naambadge, gedragen op het uniform. Meer informatie over taakdelegatie tref je in onze wachtkamer.